Lukkojen nollaaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit nollata lukkoja iLOQ Manager -ohjelmassa.

Kun nollaat fyysisen lukon, sen tila muuttuu Ohjelmoidusta Tehdastilaan.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Selaa lukkoja.

2. Valitse lukot, jotka haluat nollata.
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella valittua lukkoa ja valitse Nollaa lukko.
    Ohjattu Lukon poistaminen käytöstä -toiminto avautuu.
  4. Valitse Poista käytöstä lukkoja.
  5. Tarkista, että oikea lukko on valittu.
  6. Valitse Seuraava.
  7. Valitse, miten edetä.
    • Jätä lukot suunnittelutilaan — Valitse Jätä lukot suunnittelutilaan, jos haluat jättää lukot suunnittelutilaan ja ohjelmoida ne myöhemmin.

• Tilaa lukot — Valitse Tilaa lukot, jos haluat luoda ohjelmointitehtävän, mutta suorittaa sen myöhemmin. Jos sinulla on verkkolukkoja, tämä vaihtoehto ei nollaa niitä verkon kautta.

• Tilaa ja ohjelmoi lukot — Valitse Tilaa ja ohjelmoi lukot, jos haluat luoda ohjelmointitehtävän ja suorittaa sen käsillä olevalle yksittäiselle lukolle saman tien.

• Tilaa ja siirrä ohjelmointityöt ohjelmointilaitteelle — Valitse Tilaa ja siirrä ohjelmointityöt ohjelmointilaitteelle, jos haluat luoda ohjelmointitehtävät, siirtää ne ohjelmointiavaimelle, ja ottaa ohjelmointiavaimen mukaasi ja nollata lukot paikan päällä. Jos sinulla on verkkolukkoja, tämä vaihtoehto ei nollaa niitä verkon kautta.

8. Valitse Seuraava.
  9. Yhteenvetoruutu avautuu.
  10. Valitse Valmis.
  11. Valitse Sulje.

Fyysinen lukko on nyt TehdastilassaiLOQ Manager -ohjelmassa oleva lukkomääritelmä on pysynyt Suunnittelussa-tilassa. Jos haluat jatkaa ja poistaa lukkorivin iLOQ Manager -ohjelmasta, katso Lukkojen poistaminen.