Lokien hakeminen S5-lukoilta

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit hakea lokitapahtumia S5-lukoilta iLOQ Manager -ohjelmassa.

Voit hakea lokitapahtumia S5-lukoilta kahdella tavalla. Voit käyttää Lue lukon loki -toimintoa Internet-yhteydessä olevalla Managerilla, jos haluat lukea lokitapahtumat suoraan iLOQ Cloudista. Vaihtoehtoisesti voit ladata offline-lokilukutehtävän ohjelmointiavaimelle, käydä lukoilla ohjelmointiavaimen kanssa keräämässä lokitapahtumat ja ladata sitten kerätyt lokit iLOQ Cloudiin kytkemällä ohjelmointiavaimen tietokoneeseen, jossa on Internet-yhteys.

Ohjelmointiavaimessa on rajallinen muisti, joka on jaettu lukon lokitapahtumien ja muiden offline-ohjelmointitehtävien kesken. Ohjelmointiavaimen muistiin mahtuvien lukon lokitapahtumien määrä riippuu siitä, kuinka paljon muistia ohjelmointiavaimessa on vapaana.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Lue lukon loki.

2. Työnnä lukon ohjelmointikaapeli lukkoon.
  3. Odota, kunnes näet vahvistuksen vastaanotetusta vastausviestistä Managerin oikeassa alalaidassa.
    Huomautus:

Jos ohjelmointiavaimessa on myös muita ohjelmointitehtäviä, ne suoritetaan ensin, ennen kuin lokitapahtumat haetaan.

Nyt ohjelmointiavain on vastaanottanut lokitapahtumat lukosta.

4. Poista lukon ohjelmointikaapeli lukosta.
  5. Tarvittaessa toista tämä menettely seuraavalle lukolle.
  6. Valitse OK.