Avainten tilaaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit tilata avaimia iLOQ Manager -ohjelmassa.

Voit hajauttaa järjestelmänhallinnan antamalla yhden käyttäjän tilata, eli hyväksyä, muutoksia avainten ohjelmointiin. Toinen käyttäjä, jolla on rajoitetut käyttöoikeudet, voi esimerkiksi suorittaa tilattuja ohjelmointitehtäviä, mutta ei voi muokata ohjelmointitehtävien sisältöä.

Jos et käytä hajautettua järjestelmänhallintaa, voit suorittaa tilatut ohjelmointitehtävät itse. Joka tapauksessa tilaus on pakollinen vaihe järjestelmässä. Voit kuitenkin tilata ja ohjelmoida avaimen kerralla valitsemalla Tilaa ja ohjelmoi ohjatun tilaustoiminnon lopussa.

Kun tilaat avaimen, ohjelmointitehtävä luodaan ja lähetetään iLOQ-lukoston palvelimelle, jossa se odottaa siirtoa avaimelle joko ohjelmointiavaimen kautta tai etänä Avainten etäohjelmointipisteen välityksellä.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Selaa avaimia.

2. Valitse Tilaa avaimia.
    Ohjattu Avaimien tilaaminen -toiminto avautuu.
  3. Valitse Tilaa avaimia.
  4. Valitse avain, jonka haluat tilata.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Valitse Tilaa avain.
  7. Yhteenvetoruutu avautuu.
  8. Valitse Valmis.
  9. Ohjelmointitehtävä lähetetään iLOQ-lukoston palvelimelle.
  10. Valitse Sulje.
  11. Avain näkyy avainluettelossa Tilattu-tilassa.