Avainkohtaisen offline-vanhenemisajan muokkaaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit muokata avainkohtaista offline-vanhenemisaikaa iLOQ Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Selaa avaimia.

2. Valitse haluamasi avain.
  3. Valitse hiiren kakkospainikkeella Muokkaa aikarajoituksia.
    Ohjattu Muokkaa avaimen aikaprofiileita -toiminto avautuu.
  4. Valitse Muokkaa aikarajoituksia.
  5. Määritä offline-vanhenemisaika.

Vaihtoehdot ovat:

• Offline-vanhenemisaika— Vaihtoehdot ovat:
      • Käytössä — Onko Offline-vanhenemisaika käytössä vai ei.

• päivät / tunnit / minuutit — Määritä offline-vanhenemisaika päivissä, tunneissa ja minuuteissa. Näin pitkään avain toimii offline-tilassa.

Huomautus:

Jos järjestelmän oletusarvoinen offline-vanhenemisaika on käytössä, tämä kenttää sisältää oletusajan. Voit muokata tätä kenttää, jos haluat määrittää avainkohtaisen offline-vanhenemisajan.

6. Valitse Seuraava.
  7. Yhteenvetoruutu avautuu.
  8. Päätä menettely noudattamalla ohjattua toimintoa.