Avainten poistaminen estolistalta

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit poistaa avaimia estolistalta iLOQ Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Selaa estolistaa.

2. Valitse Poista estolistalta.
    Ohjattu Poista estolistalta -toiminto avautuu.
  3. Valitse Poista avaimet estolistalta.
  4. Valitse avaimet, jotka haluat poistaa estolistalta.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Valitse kuinka toimia niiden avainten suhteen, joihin muutos vaikuttaa.

Vaihtoehdot ovat:

• Jätä suunnittelutilaan — Valitse Jätä suunnittelutilaan, jos haluat jättää estolistan suunnittelutilaan ja tilata sen myöhemmin. Tämän jälkeen estolistan tila on Suunnittelussa.

Valintanauhassa oleva oranssi Tilaa estolista -painike ilmaisee suunnittelutilaan jätetyn estolistan.

Huomautus:

Tähän mennessä olet vain poistanut avaimen estolistalta, mutta uutta estolistaa ei ole lähetetty avaimille, mikä puolestaan jakelee listan lukoille. Kun haluat lähettää uuden estolistaversion avaimille, katso Estolistan tilaaminen.

• Tilaa estolista — Valitse Tilaa estolista, jos haluat tilata estolistan. Tämän jälkeen estolistan tila on Tilattu.

7. Valitse Seuraava.
  8. Yhteenvetoruutu avautuu.
  9. Valitse Valmis.