Ohjelmointiavaimien selaaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit selata ohjelmointiavaimia iLOQ Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Ylläpito > Selaa ohjelmointiavaimia.

2. Ohjelmointiavaimet näkyvät ruudukkonäkymässä.

Sarakkeet ovat:

• Kuvaus — Tämä sarake sisältää ohjelmointiavaimen kuvauksen.

• Käytössä — Tämä valintaruutu ilmaisee, onko ohjelmointiavain käytössä vai ei.

• Tyyppi — Tämä sarake ilmaisee ohjelmointiavaimen tyypin.

• Ohjelmointiavaimen id — Tämä sarake sisältää ohjelmointiavaimen sarjanumeron. Tämä tieto näkyy vain ohjelmointiavaimilla, jotka on ohjelmoitu järjestelmään.

• Tila — Tämä sarake ilmaisee ohjelmointiavaimen tilan.

• Sw versio — Tämä sarake ilmaisee ohjelmointiavaimen ohjelmistoversion.

• Hw versio — Tämä sarake ilmaisee ohjelmointiavaimen laiteversion.

3. Saat lisätietoja napsauttamalla +-merkkiä Kuvaus-sarakkeen vasemmalla puolella.

Sarakkeet ovat:

• Käyttäjätunnus — Tässä sarakkeessa on käyttäjätunnus, johon ohjelmointiavain on liitetty.
    • Sukunimi — Tämä sarake sisältää sen henkilön sukunimen, johon käyttäjätunnus on liitetty.
    • Etunimi — Tämä sarake sisältää sen henkilön etunimen, johon käyttäjätunnus on liitetty.