Käyttäjien selaaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit selata käyttäjiä iLOQ Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Ylläpito > Selaa käyttäjiä.

2. Käyttäjät näkyvät ruudukkonäkymässä.

Sarakkeet ovat:

• Käyttäjätunnus — Tämä sarake sisältää käyttäjän käyttäjätunnuksen.
    • Sukunimi — Tämä sarake sisältää käyttäjän sukunimen.
    • Etunimi — Tämä sarake sisältää käyttäjän etunimen.
    • Yritys/Osasto — Tämä sarake sisältää sen yrityksen tai osaston nimen, jossa käyttäjä työskentelee.
    • Työnimike — Tämä sarake sisältää käyttäjän työnimikkeen.
    • Yhteystiedot — Tämä sarake sisältää käyttäjän yhteystiedot.
    • Sähköposti — Tämä sarake sisältää käyttäjän sähköpostiosoitteen.
    • Katuosoite — Tämä sarake sisältää käyttäjän katuosoitteen.
    • Postinumero — Tämä sarake sisältää käyttäjän postinumeron.
    • Paikkakunta — Tämä sarake sisältää käyttäjän postitoimipaikan.
    • Maa — Tämä sarake sisältää maan, jossa käyttäjä asuu.
    • Puhelin 1/2/3 — Tämä sarake sisältää henkilön puhelinnumerot.
    • Kuvaus — Tämä sarake sisältää henkilön kuvauksen.
    • Voi muokata — Tämän tilasarakkeen valintaruutu ilmaisee, ovatko henkilön tiedot muokattavissa vai ei.