Käyttäjän roolipohjien muokkaaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka muokkaat käyttäjän roolipohjaa iLOQ Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Ylläpito > Selaa käyttäjiä.

2. Valitse hiiren kakkospainikkeella käyttäjä, ja valitse Muokkaa käyttäjän käyttöoikeuksia.
  3. Ohjattu Käyttöoikeuksien muokkaus -toiminto avautuu.
  4. Valitse Muuta käyttöoikeuksia.
  5. Valitse käyttäjän ohjelmointiavain.
  6. Valitse yksittäiset käyttäjäoikeudet, jotka haluat lisätä roolipohjaan.
    • — Napsauta Nuolet oikealle -painiketta, jos haluat siirtää kaikki kohteet valintaluetteloon.
    • — Napsauta Nuoli oikealle -painiketta, jos haluat siirtää valitut kohteet valintaluetteloon.
    • — Napsauta Nuoli vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa valitut kohteet valintaluettelosta.
    • — Napsauta Nuolet vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa kaikki kohteet valintaluettelosta.
  7. Valitse Tallenna ruudun oikeassa yläkulmassa.
  8. Nimeä uusi malli käyttämällä sen pohjan nimeä, jota haluat muokata.
  9. Valitse OK.
  10. Pohjan käyttäjäoikeudet on nyt muutettu.