Kiinteistöjen käyttäminen

ässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit suodattaa tietoja kiinteistöjen perusteella iLOQ Manager -ohjelmassa.

Voit valita haluamasi kiinteistön ja suodattaa pois tarpeettomat tiedot muista kiinteistöistä.

Toimi seuraavasti.

1. Kun kirjaudut sisään, napsauta Valitse kiinteistö -kentän nuolipainiketta.
    Kuva: Kiinteistön valitseminen
    Kiinteistön valitseminen
  2. Valitse haluamasi kiinteistö hiirellä.
  3. Kohdeluetteloa rajataan valitun kiinteistön perusteella.
  4. Tarvittaessa toista tämä menettely, kunnes haluttu kiinteistöhaara on valittuna.
  5. Nyt erilaiset näkymät näyttävät valittuun kiinteistöön perustuvia tietoja.
    Vihje:

Sulje kaikki avoimet välilehdet kirjautumalla ulos ja kirjautumalla uudelleen sisään, ennen kuin vaihdat kiinteistöä. Tällä tavoin kaikki avatut välilehdet liittyvät aina viimeisimpään valittuun kiinteistöön.

Jos avoimen välilehden kiinteistövalinta poikkeaa viimeisimmästä valitusta kiinteistöstä, Valitse kiinteistö -kentän kiinteistöt näkyvät punaisilla kirjaimilla.

Kuva: Kiinteistöristiriita
    Kiinteistöristiriita

Tässä tapauksessa sulje välilehti ja avaa se uudelleen, jotta voit tarkastella viimeisimpään valittuun kiinteistöön perustuvia tietoja.