Vyöhykkeiden käyttöönotto

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit ottaa vyöhykkeet käyttöön iLOQ Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Ylläpito > Muokkaa lukoston tietoja.

2. Valitse Näkymät-alueella Vyöhyke.
  3. Valitse Vyöhyketoiminto-pudotusvalikosta:
    • Ei käytössä — Vyöhykkeet eivät ole käytössä.
    • Käytössä, poislukien henkilöt ja avaimet — Vyöhykkeet ovat käytössä, mutta eivät henkilöille eivätkä avaimille, eli henkilöt ja avaimet ovat kaikkien käyttäjien käytettävissä. Tämä on suositeltu tapa käyttää vyöhykkeitä.
    • Käytössä (myös henkilöt ja avaimet) — Vyöhyketoiminto kattaa myös henkilöt ja avaimet.

Huomautus:

Harkitse, suunnittele ja ohjeista sisäisesti vyöhykkeiden käyttö henkilöille ja avaimille. Jos luot henkilöille ja avaimille liian rajoittavan vyöhykerakenteen, muut käyttäjät eivät välttämättä näe olemassa oleva avaimia/henkilöitä, joille kulkualue on lisättävä. Tämä voi johtaa ei-toivottuihin tilanteisiin, joissa:

• Yhdellä henkilöllä on useita avaimia
      • Yksi henkilö näkyy useita kertoja järjestelmässä
  4. Valitse Oletusvyöhyke uusille kohteille -luettelovalikosta haluttu vyöhyke, jonne uudet kohteet, pois lukien henkilöt ja avaimet, tullaan oletusarvoisesti sijoittamaan, mikäli käyttäjällä on oikeus käyttää vyöhykettä.
  5. Valitse Oletusvyöhyke uusille avaimille ja henkilöille -luettelovalikosta haluttu vyöhyke, jonne uudet henkilöt ja avaimet tullaan oletusarvoisesti sijoittamaan, mikäli käyttäjällä on oikeus käyttää vyöhykettä.
  6. Valitse Tallenna ja sulje.
  7. Yhteenvetoruutu avautuu.
  8. Valitse OK.
  9. Lisää haluamillesi käyttäjille Oikeus muokata vyöhykkeitä-, Oikeus selata vyöhykkeitä- ja Näytetään vyöhyketoiminnot -käyttöoikeudet.
  10. Kirjaudu ulos iLOQ Manager -ohjelmasta.
  11. Kirjaudu iLOQ Manager -ohjelmaan.
  12. Voit nyt lisätä vyöhykkeitä.