Vyöhykkeen ominaisuuksien katseleminen

Tässä kappaleessa kuvataan, miten voit tarkastella vyöhykkeiden ominaisuuksia iLOQ Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Lisätiedot > Selaa vyöhykkeitä.

2. Vyöhykkeet näkyvät ruudukkonäkymässä. Saat lisätietoja yksittäisestä vyöhykkeestä kaksoisnapsauttamalla vyöhykettä.

Vyöhykekohtaisia tietoja ovat, välilehdittäin:

• Perustiedot — Perustiedot-välilehti sisältää valitun vyöhykkeen perustiedot. Kentät ovat:
      • Nimi — Tämä kenttä sisältää vyöhykkeen nimen.
      • Kuvaus — Tämä kenttä sisältää vyöhykkeen kuvauksen.
    • Lukot joilla käytössä — Lukot joilla käytössä -välilehti sisältää tietoja vyöhykkeen lukoista. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Lukkojen selaaminen.
    • Kulkualueet — Kulkualueet-välilehti sisältää tietoa kulkualueista, joita vyöhykkeellä on. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Kulkualueiden selaaminen.
    • Avaimet — Avaimet-välilehti sisältää tietoja avaimista, joita valitulla vyöhykkeellä on. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Avainten selaaminen.
    • Henkilöt — Henkilöt-välilehti sisältää tietoja henkilöistä, joita valitulla vyöhykkeellä on. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Henkilöiden selaaminen.
    • Käyttäjät – käyttäjät -välilehti sisältää tietoja käyttäjistä, joilla on oikeudet tähän vyöhykkeeseen. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Käyttäjien selaaminen.
    • Kalenterit — Kalenterit-välilehti sisältää tietoja kalentereista, joita valitulla vyöhykkeellä on.
    • Koodiryhmät — Koodiryhmät-välilehti sisältää tietoa koodiryhmistä, joita valitulla vyöhykkeellä on.
  3. Kun olet valmis, paina Sulje-painiketta.