Valvottujen ovien ominaisuuksien katseleminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit tarkastella valvotun oven ominaisuuksia iLOQ Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Lisätiedot > Valvotut ovet.
  2. Kaksoisnapsauta valvottua ovea.

Välilehdet ovat:

• Perustiedot — Kentät ovat:

• Verkkomoduulin nimi — Tämä kenttä ilmaisee sen verkkomoduulin nimen, johon Ovimoduuli on kytketty.

• Oven nimi — Valvotun oven nimi.

• Releen numero — Sen tulon numero, johon oven kosketin on kytketty.

• Ovimoduulin sarjanumero — Sen Ovimoduulin sarjanumero, johon oven kosketin on kytketty.

• Releen tyyppi — Tämä arvo on aina Kytkin.

• Oven lokitapahtumat — Tämä välilehti sisältää valvotun oven tapahtumalokin. Sarakkeet ovat:

• Käyntikerta — Tapahtuman järjestysnumero.

• Tapahtuma-aika — Päivämäärä, jolloin tapahtuma tapahtui.

• Tapahtumatyyppi — Tapahtuman tyyppi.