iLOQ 5 series Manager Offline Asennus (Zip file)

Moi,

Joskus asiakkaan verkon asetukset estävät iLOQ Manager ohjelman asentamisen ja/tai automaattiset päivitykset.

Mikäli verkossa on proxy käytössä ja se estää päivityksen lataamisen, tulisi verkon proxyyn tehdä sääntö, että se ohitetaan, kun kommunikoidaan osoitteeseen s10.iloq.com portteihin 80 ja 443. Tämän jälkeen päivitykset asentuisivat automaattisesti.

Mikäli yllämainittuja asetuksia asiakkaan verkkoon ei ole mahdollista tehdä, voidaan iLOQ Manager asentaa (tai päivittää) offline zip. asennustiedostosta.

Seuraa alla olevia ohjeita asennuksen suorittamiseksi:

1. Sammuta kaikki aiemmin asennetut iLOQ-ohjelmistot

2. Poista aiemmin asennettu iLOQ S65 Manager (Ohjauspaneeli – Lisää/poista sovellus)

3. Lataa asennuspaketti tietokoneellesi. Ei verkkoasemaan!

Link: http://s10.iloq.com/zip/iLOQManagerS65.zip

4. Ennen .zip-tiedoston purkamista, --> poista ensin tiedoston lukitus (napsauta hiiren kakkospainikkeella iloqmanager.zip --> valitse ominaisuudet --> valitse "Unblock" välilehdessä "Yleiset" oikeassa alakulmassa --> OK.
 Katso kuvakaappaus:

WIN 10:

5. Pura tiedosto ja suorita setup.exe

6. Käynnistä iLOQ S65 Manager Käynnistä-valikon kautta (alikansio "iLOQ")

7. Muokkaa kirjautumisikkunassa yhteysasetuksia (rataskuvake). Poista käytöstä "Käytä oletusyhteysasetuksia" ja tee välityspalvelimen asetukset seuraavasti: "Käytä samoja välityspalvelinasetuksia kuin Internet Explorer". Tallenna ja sulje.