Avaimen ominaisuuksien katseleminen

Tässä kappaleessa kuvataan, miten voit tarkastella avaimien ominaisuuksia iLOQ Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Selaa avaimia.

2. Avaimet näkyvät ruudukkonäkymässä. Saat lisätietoja yksittäisestä avaimesta kaksoisnapsauttamalla avainta.
    Huomautus:

Voit tarkastella kohteen tietoja kahdella tavalla:

• Näytä tavoiteltu tilanne — Valitse tämä valintapainike, jos haluat nähdä kohteen tiedot sellaisina kuin ne tulevat olemaan, kun kaikki vireillä olevat muutokset on ohjelmoitu kohteeseen.
    • Näytä voimassaoleva tilanne — Valitse tämä valintapainike, jos haluat nähdä kohteen tiedot sellaisina, kuin ne tällä hetkellä ovat.

Avainkohtaisia tietoja ovat, välilehdittäin:

• Perustiedot — Perustiedot-välilehti sisältää valitun avaimen perustiedot. Sarakkeet ovat:
      • Avaimen nimi — Avaimen nimi.

• Henkilön nimi — Avaimeen liitetyn henkilön nimi.

• Luovutuspäivä — Päivämäärä, jolloin avain on luovutettu henkilölle.

Avain Fobille tämä sarake ilmaisee päivämäärän, jolloin avain Fob on luovutettu henkilölle. Puhelinavaimelle tämä sarake ilmoittaa päivämäärän, jolloin puhelin vastaanotti avaimen.

• Ohjelmointitila — Avaimen ohjelmointitila. Mahdolliset arvot:

• Ohjelmoitu — Avain on ohjelmoitu, ja fyysisellä avaimella on samat tiedot, jotka näkyvät iLOQ Manager -ohjelmassa. Tämä on avainten tavoitetila järjestelmässä.

• Tilattu — Avain on tilattu. Avaimelle on luotu ohjelmointitehtävä. Kyseessä on joko uuden fyysisen avaimen ensimmäinen ohjelmointi tai olemassa olevan avaimen uudelleenohjelmointi. Avaimen ohjelmointi on joka tapauksessa vireillä.

• Siirretty ohjelmointiin — Avaimen ohjelmointitehtävä on siirretty ohjelmointiadapteriin tai toiseen avain Fobiin.

• Asetettu ohjelmointiin

• Puhelinavaimen tapauksessa puhelin on hakenut ohjelmointitehtävän palvelimelta, mutta ei ole vielä vastannut, että tehtävä on ohjelmoitu.
          • Fyysisen avaimen tapauksessa Net Bridge tai iLOQ Manager on hakenut ohjelmointitehtävän palvelimelta, mutta ne eivät ole vielä vastanneet, että tehtävä on ohjelmoitu.
        • Suunnittelussa — Olemassa olevaan avaimeen on tehty muutoksia, tai uusi avain on lisätty, mutta sitä ei ole vielä luotu ohjelmointitehtäväksi (eli tilattu).

• Ohjelmointitilan vaihtaja — Käyttäjä, joka on viimeksi muuttanut avaimen ohjelmointitilaa.

• Estolistallla — Tämä tilakenttä ilmaisee, onko avain estolistallla vai ei.

• Leimaus — Avaimen leimaus.

• Piilotettu — Tämä kenttä ilmaisee, onko avain piilotettu vai ei.

• Erääntynyt — Tämä kenttä ilmaisee, onko avaimen suunniteltu palautuspäivä mennyt vai ei.

• Erääntymispäivä — Tämä kenttä avaimen suunnitellun palautuspäivän.

• Ohjelmointitilan muutospäivä Tämä kenttä ilmaisee, milloin avaimen ohjelmointitilaa on viimeksi muutettu.

• Kulkualueiden lkm — Tämä kenttä ilmaisee avaimelle annettujen kulkualueiden lukumäärän.

• Aikarajoitettu — Tämä kenttä ilmaisee, onko avain aikarajoitettu vai ei.

• S10 Online ID — Tämä kenttä ilmaisee S10 Online -järjestelmän sisäisen RFID-numeron.

• ROM_ID — Tämä sarake sisältää avaimen sarjanumeron. Tämä tieto näkyy vain avaimilla, jotka on ohjelmoitu järjestelmään.

• RFID-tagin numero — Tämä kenttä ilmaisee RFID-tagin UID-numeron, jos avaimella on sellainen.

• Lisätietoja — Avaimen lisätietoja.

• Yritys/Osasto —Sen henkilön yrityksen tai osaston tiedot, jolle avain on liitetty.

• Korvattu — Tämä kenttä ilmaisee, onko tämä avain korvattu jollakin toisella avaimella vai ei.

• Kulku PIN-koodilla — Tämä kenttä ilmaisee, millainen pääsy avaimella on lukkoon, joka vaatii PIN-koodin.

• Päävyöhyke — Tämä kenttä sisältää avaimen päävyöhykkeen.

• PIN-koodi asetettu — Tämä kenttä ilmaisee, onko avaimelle asetettu PIN-koodi vai ei.

• Korvattavan avaimen nimi — Tämä kenttä ilmaisee avaimen, joka on korvattu tällä avaimella.

• Korvaava avain — Tämä kenttä ilmaisee, korvaako tämä avain jonkin toisen avaimen vai ei.

• Avaimen tyyppi — Avaimen tyyppi viittaa avaimen tyyppiin.

• Lukot joista pääsee — Lukot joista pääsee -välilehti sisältää tietoja lukoista, joihin avaimella on pääsy. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Lukkojen selaaminen.

• Kulkualueet — Kulkualueet-välilehti sisältää tietoa kulkualueista, joita avaimella on. Sarakkeet ovat:

• Kulkualue — Tämä sarake sisältää kulkualueen nimen.

• Kuvaus — Tämä sarake sisältää kulkualueen kuvauksen.

• Tila — Liikennevalokuvake tässä sarakkeessa ilmaisee, onko käyttöoikeus on estolistalla vai ei. Värikoodit ovat:

• Vihreä — Kulkualue ei ole estolistalla.
        • Punainen — Kulkualue on estolistalla.
      • Kiinteistö — Tämä sarake ilmaisee kiinteistön, johon kulkualue kuuluu.

• Vyöhyke — Tämä sarake ilmaisee vyöhykkeen, johon kulkualue kuuluu.

• Oletuskulkualue — Tämän sarakkeen valintaruutu ilmaisee, onko kulkualue oletuskulkualue vai ei.

• Tyyppi — Tämä sarake ilmaisee kulkualueen tyypin.

• Avaimen haltija — Avaimen haltija -välilehti sisältää tietoja henkilöstä, joka on liitetty avaimeen. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Henkilöiden selaaminen.

• Aikarajoitus — Aikarajoitus-välilehti sisältää tiedot avaimen aikarajoituksista. Aikarajoitukset on kuvattu kappaleessa Avaimen lisääminen.

• Vyöhykkeet — Vyöhykkeet-välilehti sisältää luettelon vyöhykkeistä, joihin avain kuuluu.

• Historia — Historia-välilehti sisältää tiedot avaimen historiasta. Napsauta historiarivin vieressä olevaa plusmerkkiä, niin näet tarkempia historiatietoja. Näet:

• Avaimen ohjelmointihistorian
      • Historian avaimen luovutusmuutoksista
      • Jos tämä avain korvaa toisen avaimen, korvatun avaimen nimi
    • Katso myös Avainten selaaminen

• Dokumentit — Dokumentit-välilehdellä on avaimen luovutus- ja/tai palautusasiakirjat, jos ne on allekirjoitettu digitaalisesti.

• Avaimen kuljettama estolista — Avaimen kuljettama estolista -välilehti sisältää tietoja avaimen estolistan versiosta. Katso myös Estolista.

• Avaimen kulkuloki — Avaimen kulkuloki -välilehti sisältää avaimen kulkulokin.

3. Kun olet valmis, paina Sulje-painiketta.