Ohjelmointiavaimen laiteohjaimen asentaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit asentaa ohjelmointiavaimen laiteohjaimen.

Yleensä ohjelmointiavaimen laiteohjain asennetaan automaattisesti, kun ohjelmointiavain kytketään tietokoneeseen. Jos näin ei ole, noudata alla olevia ohjeita.

Toimi seuraavasti.

1. Liitä ohjelmointiavain tietokoneen USB-porttiin.
  2. Lataa laiteohjain osoitteesta https://www.silabs.com/products/development-tools/software/usb-to-uart-bridge-vcp-drivers

Lataa käyttöjärjestelmääsi tarkoitettu ohjain.

3. Tallenna .zip-paketti tietokoneeseesi.
  4. Pura .zip-paketti tietokoneeseesi.
  5. Avaa Windowsin Laitehallinta.
  6. Valitse Muut laitteet > CP2102N USB to UART Bridge Controller.
  7. Valitse hiiren kakkospainikkeella Päivitä ohjain.
  8. Valitse Etsi ohjainohjelmistoa tietokoneesta.
  9. Valitse Etsi ohjainohjelmistoa tietokoneesta ja valitse kansio, joka sisältää lataamasi ja purkamasi ohjaimen.
  10. Valitse Seuraava.

Odota, kunnes Windows asentaa ohjaimen.

11. Valitse Sulje.
  12. Palaa Windowsin Laitehallintaan ja tarkista, että Silicon Labs CP210x USB to UART Bridge on lueteltu Portit > (COM & LPT) -valikossa.
  13. Ohjain on nyt asennettu ja voit käyttää ohjelmointiavainta tietokoneessa.
  14. Voit nyt poistaa ladatun .zip-paketin ja kansion, johon purit ohjaimet.