Avain Fobin käyttäminen iLOQ S50 FobAppin kanssa

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit päivittää avain Fobin FobApp-sovelluksessa.

Huomautus:

Puhelimesi Bluetooth-yhteyden täytyy olla päällä, kun käytät FobApp-sovellusta.

Toimi seuraavasti.

1. Asenna FobApp-sovellus käyttöjärjestelmästäsi riippuvasta sovelluskaupasta.
  2. Avaa sovellus.
  3. Odota, kunnes avain Fob näkyy LÄHELLÄ OLEVAT AVAIN FOBIt -listalla.

Tämä saattaa kestää noin 15 sekuntia.

LÄHELLÄ OLEVAT AVAIN FOBIt -lista näyttää kaikki avain Fobit, jotka ovat mobiililaitteen BLE-kantaman sisällä.

Huomautus:

Vain lukostoon ohjelmoidut avain Fobit ovat näkyvissä. Ohjelmoimattomat avain Fobit ovat tehdastilassa, eikä niitä voi käyttää parinmuodostukseen.

4. Valitse päivitettävä avain Fob luettelosta.

Tunnistat avain Fobisi sen leimauksesta.

Valittu avain Fob ilmestyy LÄHELLÄ OLEVAT AVAIN FOBIt -listalle.

5. Napsauta avain Fob -kuvaketta, kun haluat päivittää sen.