Järjestelmän käyttöönotto asuinrakennusta varten

Ennen kuin aloitat iLOQ-lukoston käyttöönoton asuinrakennusta varten, varmista, että sinulla on:

• iLOQ Manager -lisenssi.
  • iLOQ Manager -ohjelma asennettu Windows-käyttöjärjestelmään. Lisätietoja on kappaleessa iLOQ Manager -ohjelman asentaminen.

Kuva: iLOQ Manager
    iLOQ Manager
  • Vähintään kaksi ohjelmointiavainta. Suosittelemme, että lisäät kolme ohjelmointiavainta iLOQ-lukostoon.

Kuva: Ohjelmointiavain
    Ohjelmointiavain

Ohjatun käyttöönottotoiminnon vaiheet ovat helppokäyttöisiä ja selkeitä. Kun yksi vaihe on suoritettu, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Menettely jatkuu tällä tavoin, kunnes se on suoritettu loppuun asti, jolloin käyttöönotto on valmis ja lukosto siirtyy ylläpitotilaan.

Aloita hallintapaneelista valitsemalla Lukoston käyttöönotto.