iLOQ S10 -lukitusjärjestelmän käyttöönotto

Ennen kuin aloitat iLOQ S10 -järjestelmän käyttöönoton varmista, että sinulla on:

• iLOQ S10 Manager -lisenssi.
  • iLOQ S10 Manager -ohjelma asennettu Windows-käyttöjärjestelmään. Lisätietoja iLOQ S10 Manager -järjestelmän asennuksesta on kappaleessa iLOQ S10 Manager -ohjelman asentaminen.

Kuva: iLOQ S10 Manager

iLOQ S10 Manager
  • iLOQ Ohjelmointilaite ja laiteohjaimet asennettuna tietokoneeseen. Lisätietoja iLOQ Ohjelmointilaite -järjestelmän asennuksesta on kappaleessa iLOQ S10 Ohjelmointilaitteen asentaminen.

Kuva: iLOQ Ohjelmointilaite

iLOQ Ohjelmointilaite
  • Ainakin yksi iLOQ Masteravain. Suosittelemme, että lisäät kolme Masteravainta iLOQ S10 -järjestelmään.

Kuva: iLOQ Masteravain

iLOQ Masteravain

iLOQ S10 -järjestelmän käyttöönotto koostuu esimerkiksi alla olevista vaiheista:

1. Lisätä Masteravain ja liitä se käyttäjälle
  2. Lisää ylläpitäjän käyttäjätunnukset.
  3. Liitä Masteravaimet ylläpitäjän käyttäjätunnuksiin.
  4. Ota kiinteistöt käyttöön ja luo ne, jos aiot käyttää niitä.
  5. Ota vyöhykkeet käyttöön ja luo ne, jos aiot käyttää niitä.
  6. Tuo pohjakuvat.
  7. Lisää kulkualueet.
  8. Alusta lukot.
  9. Lisää ja ohjelmoi lukot.
  10. Lisää henkilöt.
  11. Lisää ja ohjelmoi avaimet.