6. Lisäkäyttäjät

Kunkin asunnon pääkäyttäjä voi myöntää avaimia lisäkäyttäjille, yleensä samassa taloudessa asuville. Lisäkäyttäjillä on samat käyttöoikeudet kuin pääkäyttäjällä, mutta he eivät voi tilata uusia avaimia tai estää avaimia.

6.1 Lisäkäyttäjien lisääminen

Avainten myöntäminen lisäkäyttäjille:

1. Paina kotinäkymän vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta
  2. Valitse Käyttäjät
  3. Paina Lisää käyttäjä
  4. Syötä uuden käyttäjän tiedot ja valitse saatavilla oleva avain/avaimet Avaimet -luettelosta
    Huomio: Luettelosta on helpompi valita avain, jos olet nimennyt ne (Katso 5.1. Avainten nimeäminen).
  5. Paina Tallenna.

Graphical user interface, application

Description automatically generated  Graphical user interface, application, website

Description automatically generated  Graphical user interface, website

Description automatically generated  Graphical user interface, application, website

Description automatically generated

Huomio: On erittäin tärkeää antaa oikea puhelinnumero kansainvälisessä muodossa (+358 Suomessa) ja sähköpostiosoite, sillä näitä yhteystietoja käytetään, kun lisätylle käyttäjälle lähetetään sovelluksen latauslinkki puhelimeen (SMS) ja varmennuslinkki sähköpostiin.

A picture containing graphical user interface

Description automatically generated

6.2 Lisäkäyttäjien ja heihin liitettyjen avainten hallinta

Lisäkäyttäjät ja heille myönnetyt avaimet luetellaan Sovelluksen Käyttäjät -kohdassa. Yhdellä lisäkäyttäjällä voi olla monta avainta ja lisäkäyttäjästatus useammassa asunnossa. Voit tarkastella lisäkäyttäjän avaimia ja poistaa niitä napsauttamalla lisäkäyttäjän nimeä.

Avaimen poistaminen lisäkäyttäjältä:

1. Paina lisäkäyttäjän nimeä
  2. Paina Avaimet -luettelon punaisia ympyräkuvakkeita (-) niiden avainten kohdalta, jotka haluat poistaa
  3. Paina OK.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence   A picture containing graphical user interface

Description automatically generated   Graphical user interface

Description automatically generated

Kaikki avaimet paitsi lisäkäyttäjän viimeinen jäljellä oleva avain voidaan poistaa. Sen poistamiseksi koko lisäkäyttäjä on poistettava. Voit poistaa lisäkäyttäjän valitsemalla käyttäjän nimen ja painamalla Poista käyttäjä

A picture containing graphical user interface

Description automatically generated Graphical user interface, application

Description automatically generated Graphical user interface, application