7.1 Pääoven avaaminen sovelluksella

Voit avata sovelluksella talonne pääoven etänä, mistä tahansa verkkoyhteyden päästä, painamalla sinistä lukkokuvaketta muutaman sekunnin. Lukko on auki (avauspyyntö on mennyt läpi), kun lukkokuvake muuttuu vihreäksi ja näyttöön tulee avoinna olevan lukon kuvake ja teksti: Ovi on auki. Lukko pysyy auki joitain sekunteja (5-10 sek), riippuen kohteen asetuksista ja sulkeutuu sen jälkeen itsestään. Jos oveen on asennettu automaattiovi -laite, aukeaa myös ovi samalla.

Graphical user interface, application

Description automatically generated    Graphical user interface, application