11. Pääsyoikeuden myöntäminen/kieltäminen ovenavauspalvelulle

Sovellukseen voidaan määritellä ovenavauspalvelu, esim huoltoliike tai vastaava, jolle asukas voi halutessaan ja väliaikaisesti myöntää pääsyoikeuden omaan asuntoonsa. Sovelluksessa näytetään ne palveluntarjoajat, jotka isännöitsijä on hyväksynyt. Palveluntarjoajat löytyvät kohdasta Yhteystiedot > Avauspalvelu.

A picture containing website

Description automatically generated

Pääsyoikeuden myöntäminen:

1. Siirry Yhteystiedot -välilehdelle ja paina Avauspalvelu
  2. Valitse luettelosta ovenavauksen palveluntarjoaja (palveluntarjoajia voi olla useita).
  3. Paina Anna pääsy haluamasi palveluntarjoajan kohdalla.

Huomio: Palveluntarjoajalla on pääsy asunnon lukkoon sen jälkeen, kun tämä on päivittänyt avaimensa ovenlukijalla. Sinulle tulee myös ilmoitus ja merkintä tapahtumalokiin, jos asuntosi lukko on avattu.

A picture containing website

Description automatically generated   Graphical user interface, website

Description automatically generated   A picture containing website

Description automatically generated

Myönnetyn pääsyoikeuden tila näkyy Anna pääsy / Estä pääsy -painikkeen yläpuolella.

Pääsyoikeuden estäminen:

Voit pyytää pääsyoikeuden estämistä painamalla Estä pääsy. Ovenavauksen palveluntarjoajan pääsyoikeus päättyy vasta, kun palveluntarjoaja päivittää avaimensa ovenlukijassa käynnin jälkeen.

Huomaa! On tärkeää seurata myönnetyn kulkuoikeuden tilaa Tapahtumat -sivulla, ettei ulkopuolisille avaimille jää aktiivista kulkuoikeutta asuntosi lukkoon. Jos Tapahtumat -sivulla ei ole Avauspalvelun avaimen pääsy loppunut -viestiä, ota yhteyttä ovenavauksen palveluntarjoajaan tai lukitusjärjestelmän ylläpitäjään poistaaksesi kulkuoikeuden.

Graphical user interface, application, website

Description automatically generated   Text