iLOQ 5-Serie Manager offline installasjon // Zip-fil

Noen ganger bruker kunden proxy eller annen streng nettverkspolicy som hindrer installasjon av iLOQ Manager og automatiske oppdateringer. Hvis proxy forhindrer nedlastning av oppdateringer anbefales det å omgå proxy ved kommunikasjon til adressen s10.iloq.com og port 80 og 443, slik at fremtidige oppdateringer vil installeres automatisk.

Hvis det over ikke er mulig å ordne, kan iLOQ Manager bli installert via en zip. fil.

Vennligst følg stegene under.

1. Lukk alle tidligere installerte iLOQ programmer

2. Avinstaller tidligere iLOQ Manager (via windows kontrollpanel - Avinstaller et program)

3. Last ned installasjonspakken til din datamaskin. Ikke til en nettverksstasjon!

Link: http://s10.iloq.com/zip/iLOQManagerS65.zip

4. Før du pakker ut .zip filen, fjern blokkeringen først (Høyreklikk på iloqmanager.zip -->  velg egenskaper

-->  velg "Fjern blokkering" under fanen "Generelt" i nede i hjørne høyre --> OK.
 Se skjermbilde:

WIN 10:

5. Pakk ut filen og kjør setup.exe

6. Start iLOQ Manager via start menyen (undermappe "iLOQ")

7. I oppstartsbildet, rediger innloggingsdata (tannhjul ikon). Deaktiver "Bruk standard tilkoblingsinnstillinger" og lag proxy innstillinger som: "Bruk samme proxy innstillinger som Internet Explorer“. Lagre og lukk.