Legge til adgangsrettigheter

Dette avsnittet beskriver hvordan du legger til adgangsrettigheter i systemets distribusjonsfase.

I denne fasen definerer du adgangsrettighetsgruppene, som f.eks.:

• Master
  • Renholder
  • Vedlikehold

De felles adgangsrettighetene legges i denne fasen til slik at du kan velge adgangsrettighetene når du legger til låsene i senere faser.

Gå frem slik.

1. Velg Adgangsrettigheter.

Skjermbildet nedenfor åpnes:

Figur: Legge til adgangsrettighetsgrupper
    Legge til tilgangsrettighetsgrupper
  2. Fyll ut feltene slik:
    • Adgangsrettighetsinformasjon

• Navn — Navn på adgangsrettighetsgruppen.

• Beskrivelse — Gi en beskrivelse av adgangsrettighetsgruppen. For eksempel "Adgang til alle lokaler".

Tips:

Den første adgangsrettigheten er typisk for alle lokalene og kalles for eksempel "Masteradgang".

• Betinget adgangsrettighet

• Betinget adgang aktive — Velg hvis du vil at adgangsrettighetsgruppen skal være betinget.

Ønsker du flere opplysninger, kan du se Adgangsrettigheter.

• Beskrivelse — Gi en beskrivelse av den betingede adgangsrettighetsgruppen.

• Standard oppsett

• Legge til nye låser som standard — Velg om adgangsrettigheten standardmessig skal legges til nye låser.

• Legge til nøkler til leilighet — Velg om adgangsrettigheter standardmessig skal legges til nøkler til leilighet.

3. Velg Legge til adgangsrettighet for å legge til flere adgangsrettighetsgrupper.

De tilføyde adgangsrettighetsgruppene er listet opp på listen Tilføyde adgangsrettighetere, der du også kan redigere dem.

4. Velg Neste.