Programmering av nøkler

Dette avsnittet beskriver hvordan du programmerer nøkler.

I denne fasen programmerer du de valgte nøklene umiddelbart uten å overføre programmeringsoppgavene til Token for senere bruk.

Gå frem slik.

1. Velg Nøkkelprogrammering.

Skjermbildet nedenfor åpnes:

Figur: Nøkkelprogrammering
    Nøkkelprogrammering
  2. Velg nøklene som skal programmeres.

Da det kan være mange nøkler avhengig av leilighetens størrelse, bruker du søkefeltet som hjelp til å finne nøklene du må programmere. Søket er dynamisk og filtrerer alle kolonnene i nøkkelrutenettet.

3. Velg Start programmering.

Skjermbildet nedenfor åpnes:

Figur: Programmere nøkler
    Programmere nøkler
  4. Koble til den ønskede nøkkelen til Token eller programmeringsadapteren.