Innlogging med et token påkrevd

Dette avsnittet beskriver hvordan du påkrever at innlogging må gjøres med et token.

Når det leveres et nytt iLOQ-låssystem, kan Admin-brukeren logge seg på systemet uten bruk av et token. Dette er nødvendig da det ikke er noen Token i et nytt system.

Men du kan hindre brukere i å logge seg inn uten et token når du distribuerer systemet og legger til tokener. Dette gjør systemsikkerheten bedre.

Gå frem slik.

1. Velg Administrering > Bla gjennom brukere.
  2. Velg Admin-brukeren.
  3. Høyreklikk på Admin-brukeren med musen.
  4. Velg Rediger brukerrettigheter.
    Veiviseren Rediger bruksrettigheter åpnes.
  5. Velg Rediger brukerrettigheter.
  6. Sikre at feltet Token har verdien <empty>.
  7. Velg Neste.
  8. Fjern alle bruksrettigheter fra Admin-brukeren.
  9. Velg Neste.
  10. Velg Klar.
  11. Velg Lukk.
    Nå kan brukeren ikke logge seg på systemet uten et token.