Legge til en ny person

Dette avsnittet beskriver hvordan du legger til en ny person i iLOQ-låssystemet.

Merk:

Obligatoriske felt er markert med en asterisk (*).

Gå frem slik.

1. Velg Grunnleggende data > Bla gjennom personer.

2. Velg Legg til person.
    Veiviseren Legge til en person åpnes.
  3. Velg Legg til grunnleggende opplysninger om en person.
  4. Oppgi personopplysninger slik:
    • Etternavn — Skriv personens etternavn i feltet Etternavn.
    • Fornavn — Skriv personens fornavn i feltet Fornavn.
    • Selskap/Avdeling — Skriv navnet på selskapet eller avdelingen der personen er ansatt i feltet Selskap/Avdeling.
    • Tittel — Skriv personens tittel i feltet Tittel.
    • Identifikasjon — Skriv personens selskaps-ID-nummer i feltet Identifikasjon.
    • Opphørsdato for en ansettelse — Skriv opphørsdatoen for personens ansettelse. Denne datoen stilles automatisk inn for personens nøkkel som dens Utløpsdato.
  5. Velg Neste.
  6. Oppgi kontaktopplysninger slik:
    • Adresse — Skriv personens adresse i feltet Adresse.
    • Postnummer og poststed — Skriv personens postnummer og postkontor i feltet Postnummer og poststed.
    • Land — Skriv landet der personen bor i feltet Land.
    • Telefon 1/2/3 — Skriv personens telefonnumre i telefonfeltene.
    • E-post — Skriv personens e-postadresse i feltet E-post.
    • Ekstern ID — Skriv personens ID i et eksternt system. Denne ID-en brukes kun til kommunikasjon med Application Programming Interface (API).
    • Beskrivelse — Skriv en beskrivelse av personen i feltet Beskrivelse.
  7. Velg Neste.
  8. Det vises en kort beskrivelse.
  9. Velg Klar.
  10. Velg Lukk.