Hvordan bruker jeg FobApp?

iLOQ FobApp applikasjonen muliggjør fjernadministrering av adgangsrettigheter for iLOQ nøkkel-Fob over nettet. Med appen kan brukeren etablere en BLE tilkobling fra en smarttelefon til nøkkel-Fob som er innenfor kommunikasjonsrekkevidde. Når tilkoblingen er gjort vil nøkkel-Fob kommunisere med iLOQ skyen gjennom smarttelefonen og sjekker om det er noen ventende oppdateringer. Hvis det er det, vil nøkkel-Fob hente oppdateringen fra serveren.

Appen trenger ikke å pares med nøkkel-Fob eller registreres på noen som helst måte. Appen brukes bare for å dele smarttelefonens internettilkobling med nøkkel-Fob slik at nøkkel-Fob kan kommunisere med iLOQ skyen i forhold til oppdateringer.

Se mer i brukerveiledningen:

https://www.iloq.com/wp-content/uploads/2020/11/iloq_fobapp_user_guide_en.pdf