Innlogging feilet. Hva kan jeg gjøre?

- Det er ventende Windows oppdateringer > Installere alle tilgjengelige Windows oppdateringer og restart PC.

- Finner ikke programmeringsenheten > Sjekk at det innloggingsbildet ikke er åpnet flere ganger. Installere drivere på nytt.

- Passord eller brukernavn er feil > Sjekk brukernavn og passord. Spør andre brukere om å endre passordet ditt.

- Ingen kommunikasjon med iLOQ server > Sjekk nettverkstilkoblingen. Bruk samme internettinnstillinger som nettleseren

- Ingen rettigheter med tilkoblet Token > Sjekk om du har riktig iLOQ Token. Sjekk med en annen bruker at ditt brukernavn har innloggingsrettigheter på tilkoblet Token.

K
Kim is the author of this solution article.