Legge til en plantegning

Dette avsnittet beskriver hvordan du legger til en plantegning i systemet og plasserer låser på tegningen.

Du kan legge til .pdf og de fleste type bildefiler som en plantegning

Gå frem slik.

1. Gå til "Grunnleggende data" og velg "Legg til Plantegning".

Skjermbildet nedenfor åpnes:

Figur: Legg til plantegning

2. Klikk på knappen "Legg til plantegning".
  3. Hent plantegning som er lagret på PC ved å trykke på "Velg fil...".
  4. Gjør eventuelle justeringer. Trykk "Neste" når du er ferdig
  5. Navngi plantegningen og legg til eventuelt en beskrivelse. Trykk "Neste"
  6. Om eiendomsfunksjonen er aktivert, velg så hvilken eiendom plantegningen skal ligge under. Trykk "Klar"
  7. Plantegningen er nå lagt inn og er synlig ved å trykke på "Plantegninger".