Legge til låser for fellesområder på plantegningen

Dette avsnittet beskriver hvordan du legger til en felles områdelås direkte på plantegningen.

Det anbefales å legge til låser for fellesområder direkte på plantegningen, da leilighetslåsene ikke nødvendigvis må være på plantegningen, fordi plasseringen av disse er innlysende i en boligblokk. Dessuten er det ikke så mange låser for fellesområder, så oppgaven er ikke så tidkrevende som med leilighetslåser. Dette er årsaken til at leilighetslåser genereres automatisk.

Gå frem slik.

1. Velg Legge til låser for fellesområder.

Skjermbildet nedenfor åpnes:

Figur: Legger til låser for fellesområder
    Legge til låser for fellesområder
  2. Velg mellom alternativene nedenfor:
    • Vil du legge til nye låser, velger du Legg til ny.

Figur: Legge til nye låser
      Legge til nye låser
    • Vil du legge til kopier av eksisterende låser, velger du Lage en kopi.

Figur: Legge til kopier av låser
      Legge til kopier av låser
  3. Legg til en lås:
    • Vil du legge til en ny lås, klikker du på den ønskede posisjonen på plantegningen.

Veiviseren Legge til en lås åpnes. Fullfør veiviseren for å legge til låsen.

• Vil du legge til en kopi av en lås, velger du låsen fra listen Tilføyde låser eller velger den fra plantegningen. Klikk på den ønskede posisjonen på plantegningen for å opprette en kopi av den valgte låsen.

Veiviseren Legge til en lås åpnes med forhåndsutfylt informasjon fra kildelåsen. Fullfør veiviseren for å legge til låsen.

4. De tilføyde låsene er listet opp på listen Tilføyde låser.

5. Velg Neste.