Legge til nøkler for leiligheter

Dette avsnittet beskriver hvordan du legger til nøkler for leiligheter i systemet.

Nøklene genereres automatisk og blir stående med statusen bestilt.

Gå frem slik.

1. Velg Legg til nøkler: nøkler for leiligheter.

Skjermbildet nedenfor åpnes:

Figur: Legge til nøkler for leiligheter
    Legge til låser for leiligheter

Oppgi nøkkelinformasjonen slik:

• Hvor mange nøkler per leilighet — Antall nøkler som skal opprettes for hver valgte lås.

• Nøkkelnavn — Velg hvor navn for nøklene som skal opprettes, fra denne rullegardingmenyen.

2. Valgfritt: Om nødvendig legger du til en spesialnøkkel ved å trykke på knappen Legg til spesialnøkkel.
    1. Gi spesialnøkkelen et navn.
    2. Velg adgangsrettighetene for spesialnøkkelen.
    3. Velg OK.
  3. Velg Legg til nøkler.