Programmering av lås

Dette avsnittet beskriver hvordan du programmerer låser.

I denne fasen programmerer du de valgte låsene umiddelbart, uten å overføre programmeringsoppgavene til Token for senere bruk.

Gå frem slik.

1. Velg Programmere låser.

Skjermbildet nedenfor åpnes:

Figur: Programmering av lås
    Programmere låser
  2. Velg kun låsen som skal programmeres.

Da det kan være mange låser avhengig av størrelsen på leiligheten, kan du bruke søkeruten til å hjelpe deg å finne de låsene du må programmere. Søket er dynamisk og filtrerer alle kolonnene i låsrutenettet.

3. Velg Start programmering.

Skjermbildet nedenfor åpnes:

Figur: Koble til lås
    Koble til lås
  4. Koble låsen du ba om, til Token eller programmeringsadapteren.