Første innlogging i låssystemet

Dette avsnittet beskriver hvordan du logger deg inn i et nytt låssystem i iLOQ Manager.

Gå frem slik.

1. Åpne iLOQ Manager.

Påloggingsskjermen åpnes.

Figur: Påloggingsskjermbilde

2. Klikk på innstillingshjulknappen.

Skjermbilde for påloggingsdata åpnes.

Figur: Skjermbilde for påloggingsdata

3. Oppgi informasjon om låssystemet slik:
    • Tjenesteadresse — Oppgi serveradressen for låssystemets database i dette feltet. Sikre at serviceadressen er den samme som i dokumentet med påloggingsdata som følger med låssystemet.
    • Tjenestekode — Oppgi den systemspesifikke tjenestekoden i dette feltet. Pass på at tjenestekoden er den samme som i dokumentet med påloggingsdata som følger med låssystemet. Sjekk at det ikke er skrevet inn med noen mellomrom
    • Kundenavn — Oppgi navnet på låssystemet i dette feltet.
  4. Test forbindelsen ved å klikke på knappen Test servertilkobling.
  5. Hvis servertilkoblingen er vellykket, velger du OK.
  6. Hvis servertilkoblingen mislykkes, kan du forsøke å etablere tilkoblingen på andre måter:
    1. Velg den alternative metoden fra rullegardinmenyen, og fyll ut informasjonen det spørres om.
      Figur: Avanserte tilkoblingsinnstillinger

2. Test forbindelsen ved å klikke på knappen Test servertilkobling.
  7. Hvis servertilkoblingen er vellykket, trykk på lagre-knappen og gå tilbake ved å trykke på pilen ved siden av kundekode.