Velg brukergrensesnittets språk

Dette avsnittet beskriver hvordan du velger brukergrensesnittets språk i iLOQ Manager.

Gå frem slik.

1. Hvis iLOQ Manager kjører med et galt språk, lukker du programmet.
  2. I Windows velger du Start > Alle programmer > iLOQ > iLOQ Manager.
  3. Standard påloggingsskjerm åpnes.
    Figur: Påloggingsskjerm på finsk
  4. Klikk på flaggikonet for å åpne rullegardinlisten for valg av språk.
    Figur: Velge språket
  5. Velg språket du vil bruke på rullegardinlisten.

Påloggingsskjermbildet med det valgte språket åpnes.

Figur: Påloggingsskjermbilde på valgt språk
  6. Om du ikke får endret språk (globus er deaktivert), lukk programmet og åpne det på nytt