Returner og tøm en nøkkel

Dette avsnittet beskriver hvordan du returnerer en nøkkel fra en person og tømmer den i iLOQ Manager.

Når du returnerer en nøkkel, er den alltid tømt.

Gå frem slik.

1. Velg Grunnleggende data > Bla gjennom nøkler.

2. Plasser nøkkelen som skal returneres, mot programmeringsadapteren (Token) på stedet beregnet på dette.

Nøkkelen plassert mot programmeringsadapteren vil bli fremhevet med en grønn bakgrunnsfarge i nøkkelens rutenettvisning iLOQ Manager.

3. Høyreklikk på nøkkelen og velg Returner og tøm nøkkel.
    Veiviseren Returnere nøkler åpnes.
  4. Velg Returner nøkler.
  5. Velg Neste.
  6. Velg hvordan du håndterer informasjonen fra den returnerte nøkkelen.

Velg ett, begge eller ingen av alternativene nedenfor:

• Behold returnerte nøkler i systemet — Velg denne avkrysningsboksen hvis du vil beholde nøkkeldefinisjonen i systemet. Nøkkelen vil imidlertid bli tømt.

Nøkkelen vil bli stående på statusen Under planlegging.

Tips:

Dette er for eksempel beleilig hvis det kommer en ny beboer i en leilighet. Du kan programmere informasjonen om den returnerte nøkkelen til en ny nøkkel som du kan levere til den nye beboeren.

• Beholde tilknytning mellom person og nøkkel — Velg denne avkrysningsruten hvis du vil beholde nøkkelens tilknytninger til personer.

7. Velg Neste.
  8. Det vises en kort beskrivelse.
  9. Velg om du vil skrive ut et dokument om retur av nøkler.

Alternativene er:

• Ikke skriv ut — Velg denne radioknappen for å hoppe over utskriftsalternativet.
    • Skriv ut returdokument til hver nøkkel — Velg denne radioknappen for å skrive ut et returdokument til hver returnert nøkkel.
    • Skriv ut returdokument for nøkler per person — Velg denne radioknappen for å skrive ut et returdokument for nøkler person.
  10. Velg Lukk.
  11. Hvis du velger et alternativ for å skrive ut et returdokument, åpnes returdokumentet i en ny kategori.