Hente logg fra S5-låser

Dette avsnittet beskriver hvordan du henter logg fra S5-låser i iLOQ Manager.

Det er to måter å hente logger fra S5-låser på. Du kan bruke funksjonen Les låsens hendelseslogg på Manager med internettforbindelse for å lese loggen direkte til iLOQ-skyen (krever Token tilknyttet PC). Alternativt kan du laste inn en loggavlesningsoppgave i Tokenet, besøke låsene med tokenet og programmeringsnøkkel for å samle inn logger og så laste de innsamlede loggene opp til iLOQ-skyen ved å koble tokenet til PC-en med en internettforbindelse.

Tokenet har begrenset minne, som deles mellom låslogger og andre programmeringsoppgaver. Mengden av låshendelseslogger som kan lagres på Tokenets minne er avhengig av hvor mye minne som er ledig på tokenet.

Når Token er koblet til PC, gå frem slik.

1. Velg Grunnleggende data > Låser > Les låsens hendelseslogg

2. Stikk programmeringsnøkkelen inn i låsen.
  3. Vent til du får bekreftelsen på den mottatte svarmelding i Manager.
    Merk:

Hvis Tokenet også har andre programmeringsoppgaver, vil disse bli utført først før loggen hentes.

Nå har Tokenet mottatt hendelsesloggen fra låsen.

4. Fjern programmeringsnøkkelen fra låsen.
  5. Om nødvendig må du gjenta denne fremgangsmåten for de neste låsene.
  6. Velg OK.

Når Token ikke er koblet til PC, gå frem slik.

1. Velg Grunnleggende data > Programmeringsenhet > Logglesingsmodus.

2. Vent til du får bekreftelse på at logglesingsmodus er aktivert på Token

3. Koble fra Token og koble programmeringsnøkkelen på Token
  4. Stikk programmeringsnøkkelen inn i låsen(e) og vent til det har blinket 5 ganger grønt på Token

5. Koble Token tilbake til PC
  6. Logg overføres automatisk til iLOQ Manager