Dashboard

Dashboard er en allsidig funksjon i iLOQ Manager som inneholder hurtigtaster for forskjellige oppgaver. Det er tre standard dashboard:

• Systemadministrator — Dette dashboardet inneholder hurtigtaster valgt for systemadministratorer.

• Låssystemplanlegger — Dette dashboardet inneholder hurtigtaster valgt for låsadministrasjon.

• Nøkkeladministrering — Dette dashboardet inneholder hurtigtaster valgt for nøkkeladministrasjon.

Du kan ikke redigere eller slette standarddashboardene. Men du kan legge til et nytt dashboard og lage en samling av dine egne hurtigtaster for forskjellige oppgaver. Et dashboard kan også ha hurtigstaster til andre dashboard.