Legge til et nytt dashboard

Dette avsnittet beskriver hvordan du legger til et nytt dashboard i iLOQ Manager.

Gå frem slik.

1. Velg Start > Bruker Dashboard.

2. Velg <Legg til ny> fra rullegardinlisten i øverste venstre hjørne av skjermen.

Det vises et dashboard som ennå ikke har noen snarveier.

3. Gi dashboardet et navn i feltet Skriv inn navnet til dashboard.
  4. Legg til en ny snarvei på dashboardet fra rullegardinmenyen:
    1. Velg den aktive Legg til snarveiplate uthevet med en lyseblå bakgrunn.
      Figur: Aktiv Legg til snarveiplateAktiv Legg til snarveiplate
    2. Velg måloppgaven for snarveien.

Du kan lete etter oppgaver ved å skrive et nøkkelord i søkefeltet. Søket er dynamisk, det vil si at det begynner å vise resultater så snart du begynner å skrive nøkkelorden.

3. Når du har funnet og valgt den ønskede snarveien, velger du OK.

Den valgte opptaven vises på dashboardet som inaktiv til du lagrer dashboardet.

Figur: Inaktiv snarveiplateInaktiv snarveiplate
  5. Valgfritt: Organisere platerekkefølgen ved å trekke platene til forskjellige steder på dashboardet.
  6. Når du har lagt til de ønskede snarveiene for oppgaver, velger du Lagre.