Redigere et eksisterende dashboard

Dette avsnittet beskriver hvordan du redigerer et dashboard som ble opprettet tidligere i iLOQ Manager.

Merk:

Du kan ikke redigere eller slette standard dashboard.

Gå frem slik.

1. Velg Start > Bruker Dashboard.

2. Velg dashboardet du vil redigere, fra rullegardinlisten i øverste venstre hjørne av skjermen.

Dashboardet åpnes i redigeringsmodus.

3. Slik legger du til en ny snarvei på dashboardet:
    1. Velg den aktive Legg til snarveiplate uthevet med en lyseblå bakgrunn.
      Figur: Aktiv Legg til snarveiplateAktiv Legg til snarveiplate
    2. Velg måloppgaven for snarveien fra rullegardinmenyen.

Du kan lete etter oppgaver ved å skrive et nøkkelord i søkefeltet. Søket er dynamisk, det vil si at det begynner å vise resultater så snart du begynner å skrive nøkkelorden.

3. Når du har funnet og valgt den ønskede snarveien, velger du OK.

Den valgte opptaven vises på dashboardet som inaktiv til du lagrer dashboardet.

Figur: Inaktiv snarveiplate
      Inaktiv snarveiplate
  4. Valgfritt: Organisere platerekkefølgen ved å trekke platene til forskjellige steder på dashboardet.
  5. Hvis du vil fjerne en snarvei fra dashboardet, trekker du den bare bort fra skjermen.
  6. Når det er gjort, velger du Lagre.