Bestille låser

Dette avsnittet beskriver hvordan du bestiller låser, som har statusen Under planleggingiLOQ Manager.

Når du bestiller en lås, blir programmeringsoppgaven opprettet og sendt til iLOQ-systemets server, der den venter på å bli overført til låsen. Oppgavene kan overføres til låsen:

• Via fjerntjeneste gjennom et nettverk ved hjelp av telefonnøkler eller nøkkelfober hvis de bruker applikasjonen FobApp.

• Lokalt med et Token.

Gå frem slik.

1. Velg Grunnleggende data > Bla gjennom låser.

2. Velg de låsene du ønsker å bestille.
  3. Høyreklikk for å velge Bestille programmeringsoppgave.
    Veiviseren Bestille låser åpnes.
  4. Velg Bestill låser.
  5. Velg Neste.
  6. Velg Bestill låser.
  7. Det vises en kort beskrivelse.
  8. Velg Klar.
  9. Programmeringsoppgaven sendes til iLOQ-systemets server.
  10. Velg Lukk.
  11. Låsene vises i låsenes rutenettvisning under statusen Bestilt.