Programmering av lås

Når en ny låssylinder leveres fra fabrikken, har den fabrikkstatus.

Det er tre programmeringsscenarier for låser:

• Du kan programmere en eller flere låser umiddelbart for hånden ved å bruke en nettbasert iLOQ Manager og Tokenet. Du kan bruke denne fremgangsmåten for en ny eller en eksisterende lås.

Hvis dette er tilfelle, kan du se Programmering av lås.

• Hvis du vil omprogrammere S5-låser, kan du overføre en eller flere programmeringsoppgaver fra iLOQ Manager til Tokenet, koble fra Tokenets fra datamaskinen og programmere låsene på stedet. Du kan bare bruke denne fremgangsmåten for en eksisterende lås.

Hvis dette er tilfelle, kan du se Administrere innholdet til programmeringstoken.

• Du kan fjernomprogrammere S5-låser koblet til en nettverksmodul. Du kan bare bruke denne fremgangsmåten for en eksisterende lås.

Hvis dette er tilfelle, kan du se Bestille låser.