Programmere låser via Token

Dette avsnittet beskriver hvordan du programmerer låser via programmeringsminnet på stedet.

Gå frem slik.

1. Overfør en eller flere programmeringsoppgaver for lås til Tokenet.
  2. Du kan logge deg ut fra iLOQ Manager hvis du vil.
  3. Trekk ut Tokenets plugg fra datamaskinen.
  4. Gå til stedet med Tokenet.
  5. Koble låsens programmeringskabel til Tokenet.
  6. Koble låsen som skal programmeres til Tokenet ved å stikke låsens programmeringskabel inn i låsen.

Vent til det grønne status-LED-en på Tokenet tennes.

7. Fjern låsens programmeringskabel fra låsen.
  8. Om nødvendig gjentar du trinn 6-7 til de ønskede låsene er blitt programmert.
  9. Koble Tokenet tilbake til datamaskinen.
  10. Logg deg på i iLOQ Manager.
  11. Snart vises det en svarmelding i nederste høyre hjørne av iLOQ Manager.

Når svarmeldingen er mottatt, blir de utførte programmeringsoppgavene automatisk fjernet fra Tokenets minne.