Hente hendelseslogger fra S50-låser

Dette avsnittet beskriver hvordan du henter hendelseslogger fra låser i iLOQ Manager.

Telefonnøkler som har nettverksforbindelse sender en enkelt hendelseslogg til serveren hver gang låsen åpnes. Da det imidlertid også kan være offline åpninger med nøkkel-fober eller telefonnøkler, kan du be om at hele hendelsesloggen hentes fra låsen. Denne funksjonen henter alle hendelseslogger, inklusive de offline åpningene, fra låsen.

Gå frem slik.

1. Velg Grunnleggende data > Bla gjennom låser.

2. Velg låsen som du vil hente hendelsesloggen fra.
  3. Høyreklikk for å velge Send til lås > Aktivitetslogg avlesningsforespørsel.

En forespørsel om å hente hendelseslogg sendes til telefoner som er definert som standard programmeringstelefoner.

Det er et avkrysningsmerke ved siden av menyvalget Send til lås > Aktivitetslogg avlesningsforespørsel.

• Hvis avkrysningsmerket er der, er forespørsel blitt sendt, men den siste hendelsesloggen er ennå ikke på serveren.

• Hvis avkrysningsmerket ikke er der, er forespørsel blitt sendt, og den siste hendelsesloggen er på serveren.

Så snart en telefon henter hendelsesloggen, blir forespørsel fjernet fra andre standard programmeringstelefoner.