Levere en nøkkel / nøkkelfob

Dette avsnittet beskriver hvordan du leverer en nøkkel / nøkkel-Fob til en person på iLOQ Manager.

Denne fremgangsmåten gjelder bare for nøkkel-Fober, ikke for telefonnøkler.

Du kan levere en nøkkel / nøkkel-Fob til en person når nøkkelen er blitt programmert og knyttet til en person.

Gå frem slik.

1. Velg Grunnleggende data > Bla gjennom nøkler.

2. Velg Overlever nøkkel.
    Veiviseren Levering av nøkler åpnes.
  3. Velg Overlever nøkkel.
  4. Velg nøkkelen / nøkkelfoben som du vil levere til en person.
  5. Velg Neste.
  6. Det vises en kort beskrivelse.
  7. Velg eventuelt om du vil skrive ut et dokument om levering av nøkkel / nøkkelfob.
  8. Velg Klar.
  9. Velg Lukk.