Nøkkelens offline utløpsintervall

Nøkler kan ha et offline utløpsintervall. Når dette offline utløpsintervallet for nøkler har passert, er nøkkelen ikke lenger gyldig. Dette er en sikkerhetsfunksjon som sikrer at ingen nøkkel med foreldete fullmakter fortsatt vil være i bruk. Når for eksempel administratoren bruker tømme- og returnøkkelfunksjonen for å hindre nøkkelen i å få adgang til låser, sikrer offline utløpsintervall at brukeren ikke kan beholde telefonen offline (f.eks. i flymodus) og fortsatt få adgang til låser utover det som offline utløpsintervall tilsier.

Offline utløpsintervall begynner å løpe slik:

• Fra telefonen sist hadde en kommunikasjon med serveren.

• Da nøkkel-Fober er offline enheter, begynner utløpsintervallet å gå etter hver oppdatering. Brukeren kan resette dette offline utløpsintervallet ved å etablere en nettverksforbindelse via FobApp-applikasjonen, online leser eller via Token.

Du kan definere et standard offline utløpsintervall for nøkkel-Fober og telefonnøkler. Hvis systemets standard utløpsintervall for nøkler er i bruk, vil den bli foreslått når du oppretter en ny nøkkel. Men du kan overstyre standardinstillingene ved å definere et nøkkelspesifikk utløpsintervall når ny nøkkel lages.