Redigere systemets standard offline utløpsintervall for nøkkel

Dette avsnittet beskriver hvordan du redigerer systemets standard offline utløpsintervall for nøkkel i iLOQ Manager.

Hvis i bruk foreslås systemets standard offline utløpsintervall for alle nye nøkler. Standard utløpsintervall kan overstyres ved å definere et nøkkelspesifikk utløpsintervall.

Gå frem slik.

1. Velg Administrering > Rediger informasjon om låssystem.

2. Velg kategorien Innstillinger.
  3. Definer Nøkkel-Fob utløpstid / Telefonnøkkel utløpstid.

Alternativene er:

• Offline utløpsintervall— Alternativene er:
      • I bruk — Er Offline utløpsintervall i bruk eller ikke.

• dager / timer / minutter — Definer standard offline utløpsintervall i dager, timer og minutter. Dette er hvor lenge nøkkelen vil fungere offline, med mindre det defineres et nøkkelspesifikk offline utløpsintervall for nøkkel.

4. Velg Lagre og lukk.