Redigere PIN-kode på nøkler

Dette avsnittet beskriver hvordan du administrerer PIN-koder for nøkler i iLOQ Manager.

Administrasjon av PIN-kodenøkler består av to hovedoppgaver:

• Redigere og vise PIN-koden for økler, som beskrives nedenfor.

• Overlevering av PIN-kodenøkler til nøkkelinnehaverne. Du kan ta med PIN-koden i nøkkelens kvitteringsskjema ved å legge til feltet PIN-kode i rapporten.

Vil du ha flere opplysninger, kan du se Redigere låssystemets rapporttekster.

Gå frem slik.

1. Velg Grunnleggende data > Bla gjennom nøkler.

2. Velg den ønskede nøkkelen.
  3. Høyreklikk for å velge Redigere PIN-kode.

Veiviseren Redigere PIN-kodenøkkel åpnes.

4. Velg Redigere PIN-kode.
  5. Nøkkelvalgvinduet åpnes.
  6. Velg Neste.
  7. Vinduet Redigering av PIN-kode åpnes.

Velg PIN-kode på nøkkel kreves med radioknappene. Alternativene er:

• Ingen adgang når PIN-kode kreves — Nøkkelen har ikke adgang i periodene når låsen krever PIN-kode.
    • Adgang uten PIN-kode — Nøkkelen har adgang uten PIN-kode i periodene når låsen krever PIN-kode.
    • Adgang med PIN-kode — Nøkkelen har adgang med PIN-kode i periodene når låsen krever PIN-kode. Hvis du velger dette alternativet, velger du også innstillingen Generering av PIN-kode. Alternativene er:
      • Beholde nåværende PIN-kode for nøkkelen — Alle nøkler har en automatisk genererte PIN-kode. Velg dette alternativet hvis du ikke vil endre PIN-koden.
      • Generere ny PIN-kode for nøkkelen — Velg dette alternativet hvis du vil endre PIN-koden og la iLOQ Manager generere en ny PIN-kode.
      • Skriv inn ny PIN-kode for nøkkelen— Velg dette alternativet hvis du vil endre PIN-koden manuelt. Hvis du velger dette alternativet, vises to nye felt:
        • Nåværende kode — Dette feltet viser gjeldende PIN-kode.
        • Ny kode — Skriv inn den nye PIN-koden for nøkkelen.
  8. Velg Neste.
  9. Det vises en kort beskrivelse.
  10. Velg Klar.
  11. Velg Lukk.