Gjøre skjulte nøkler synlige

Dette avsnittet beskriver hvordan du gjør skjulte nøkler synlige i iLOQ Manager.

Gå frem slik.

1. Velg Grunnleggende data > Bla gjennom nøkler.

2. Høyreklikk på rutenettvisningen og velg Vis > Vis kun skjulte.
  3. Velg den eller de skjulte nøklene du ønsker å gjøre synlige.
  4. Velg Endre > Redigeringsmodus for å aktivere redigeringsmodus.
  5. Høyreklikk på en av de valgte nøklene og velg Vis nøkkel.
  6. Velg Ja.
  7. Velg Endre > Redigeringsmodus for å deaktivere redigeringsmodusen.
  8. Systemet spør om du vil lagre endringene. Velg Ja.
  9. For å returnere til den opprinnelige visningen velger du Vis > Vis kun skjulte igjen.