Bla gjennom personer

Dette avsnittet beskriver hvordan du viser personopplysninger i iLOQ Manager.

Gå frem slik.

1. Velg Grunnleggende data > Bla gjennom personer.

2. Personene vises i rutenettvisningen.

Kolonnene er:

• Etternavn — Denne kolonnen viser personens etternavn.
    • Fornavn — Denne kolonnen viser personens fornavn.
    • Antall nøkler — Denne kolonnen viser antall nøkler personen har.
    • Selskap/avdeling — Denne kolonnen viser navnet på selskapet eller avdelingen der personen arbeider.
    • Tittel — Denne kolonnen viser personens tittel.
    • Identifikasjon — Denne kolonnen viser selskapets ID-nummer for personen.
    • Kontaktopplysninger — Denne kolonnen viser personens kontaktopplysninger.
    • E-post — Denne kolonnen viser personens e-post-adresse.
    • Gateadresse — Denne kolonnen viser personens gateadresse.
    • Postnummer — Denne kolonnen viser personens postnummer.
    • Poststed — Denne kolonnen viser personens poststed.
    • Land — Denne kolonnen viser landet som personen bor i.
    • Telefon 1/2/3 — Denne kolonnen viser personens telefonnumre.
    • Ansettelses sluttdato — Denne kolonnen viser sluttdatoen for personens ansettelse. Denne datoen er automatisk definert for personens nøkkel som dens Utløpsdatdate.
    • ID for eksternt system — Denne kolonnen viser ID for et eksternt system. Denne ID-en brukes bare til kommunikasjon med Application Programming Interface (API).
    • Beskrivelse — Denne kolonnen viser en beskrivelse av personen.
    • Redigerbar — Avkrysningsruten i denne statuskolonnen viser om personopplysningene kan redigeres av en bruker eller ikke. Hvis denne avkrysningsruten er krysset av, redigeres personen bare via API.
    • Roller — Denne kolonnen viser personens roller.