Bla gjennom blokkeringslisten

Dette avsnittet beskriver hvordan du blar gjennom blokkeringslisten i iLOQ Manager.

Blokkeringslistens status kan være:

• Bestilt — Blokkeringslisten er blitt bestilt og rulles ut i systemet.

• Under planlegging — Blokklisten er ennå ikke bestilt. Du kan se de planlagte endringene i kolonnen Endre.

Gå frem slik.

1. Velg Grunnleggende data > Bla gjennom blokkeringsliste.

2. Elementene på blokkeringslisten vises i rutenettvisningen.

Kolonnene er:

• Navn — Denne kolonnen viser navnet på elementet på blokkeringslisten, vanligvis nøkkelen.

• Merke — Denne kolonnen viser nøkkelens merke.

• Navn på person — Denne kolonnen viser navnet til nøkkeleieren på blokklisten.

• Dato lagt til — Denne kolonnen viser datoen da elementet ble lagt til på blokkeringslisten.

• Nøkkeltype — Denne kolonnen viser nøkkeltypen. Alternativene er:

• Telefon — Nøkkelen er en telefonnøkkel.

• Nøkkelfob — Nøkkelen er en nøkkelfob.

• S5 — Nøkkelen er en S5-nøkkel.